Strieborno-biele svadobné oznámenia H&J

4/05/2018 12:03:00 PM

Pred časom som vám predstavila novinku vo svojej tvorbe - ručne robené svadobné oznámenia, ktorá vznikla v spolupráci s firmou BEST FOTO. Kto ma pozná vie, že v tejto firme pracujem a moja práca zahŕňa rôzne činnosti od fotografovania, cez grafické práce až po výrobu fotografií a predaj fotosortimentu. Tým viac ma teší, že môžem vo svojej práci prepojiť tieto činnosti aj so scrapbookingom, čo mi otvára nové dvere a naša ponuka sa aj vďaka tomu rozširuje. :)

Pri výrobe týchto oznámení mi prejde rukou úplne všetko. Od grafiky textu a tlač, cez rezanie, nákup materiálu až po zdobenie a lepenie. Každý z týchto krokov konzultujeme so zákazníkmi a spoločne sa vždy dohodneme ne detailoch, akými sú napr. farby oznámenia. Každé oznámenie je trpezlivo vyrábané, je mu venovaný čas a výsledok musí byť na jednotku. 
Pravidelne vám budem zverejňovať oznámenia tvorené na zákazku, aby ste mohli vidieť, ako krásne sa dá oznámiť jeden z najkrajších dní v živote :)
Tieto oznámenia sú pre Hanku a Jozefa, v perleťovo-bielej a striebornej farbe. K oznámeniam si vybrali aj pozvánky k svadobnému stolu, ktoré ponúkame v 3 druhoch. Na fotografii to nie je dostatočne vidno, ale pozvánka je  v hornej časti zdobená ozdobným reliéfom. 
K svadobným oznámeniam odovzdávame aj biele obálky, takže snúbenci už nemajú žiadne starosti a nemusia ísť po ne zvlášť do papierníctva. 


Dokonca sme vytvorili skvelú ponuku pre snúbencov:
Ak si u nás objednáte profesionálne fotografovanie svadby, získate 10% ZĽAVU na svadobné oznámenia a ostatné svadobné tlačoviny. Medzi svadobné tlačoviny sa zaraďujú pozvánky k stolu, vignety, čísla stolov, menu a poďakovania rodičom. Môžu byť vytvorené technikou scrapbooking, ale aj nemusia. Závisí to od vášho vkusu a predstáv.


 Verím, že sa vám oznámenia pre Hanku a Jozefa páčili a neváhajte povedať svojim priateľom, ktorí plánujú svadbu, o našich svadobných službách. Na tomto odkaze nájdete všetky svadobné služby, ktoré BEST FOTO ponúka ;)
Krásy zvyšok týždňa vám praje
Kristína

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Veľmi pekné, jemné a decentné oznámenia. Dnes sa už stretávame s rôznymi typmi oznámení, mne osobne sa páči keď mladomanželia zachovajú tradíciu a majú oznámenie s takouto noblesou.

    OdpovedaťOdstrániť