Vianočný papierový maratón už v predaji

11/09/2017 06:14:00 PM

Odkedy skončil Októbrový celovíkendový papierový maratón, ja s Maťkou už pracujeme na Vianočnom maratóne. Ten bude jednodňový (v sobotu 2. decembra 2017) a okrem vianočných projektov vytvoríme aj jeden nevianočný, ktorý bude fantastický ako darček pod stromček ;) 


Dievčatá na októbrovom maratóne už vyzvedali, či ten vianočný bude, lebo si pamätali, že minulý rok bol. A aká by to bola príprava na Vianoce bez kreatívneho kurzu? ;) S Maťkou sme vymýšľali a dolaďovali a vymysleli sme nasledujúci tvorivý program.

S Maťkou si vyrobíte pop-up kartu a vianočnú pohľadnicu. Ak zostane ešte čas, tak vás naučí vytvoriť si aj dekorácie v tvare 3D hviezdy. Na kurze bude k dispozícii stroj Big Shot, Cinch, rôzne ryhovacie podložky a pomôcky ako napr. pečiatky, takže o zábavu bude postarané :D



So mnou si vyrobíte mini album od úplneho základu v romanticko-botanickej tematike. Odkiaľ mi napadlo spojiť takéto dva výrazy? Lebo budeme pracovať s nádherným papierovým materiálom z kolekcie Romantic Botanic :) Väzbu albumu si sami urobíme na stroji Cinch, ktorý som vám predstavila v jednom z predošlých príspevkov. Taktiež sa budeme zaoberať tvorbou obálok na ryhovacej podložke, lebo budú dôležitým elementom v albume. A budeme lepiť, vrstviť, zdobiť, až kým nevznikne krásny darček pre vás alebo pre ženskú dušu z vášho blízkeho okolia, ktorá si taký handmade albumík zaslúži pod stromček. Album je vhodný na fotografie maximálne do veľkosti 9x13 cm a zmestí sa ich tam aj 50ks, aj viac. Ako je to možné? To vám prezradím na kurze. ;)





Verím, že som vás naň navnadila a budete chcieť kurz zažiť na vlastnej koži v príjemnej spoločnosti pri kávičke. Každá kurzistka dostane poukážku na 10% zľavu na následný nákup v eshope organizatorka.sk a budete mať možnosť priameho nákupu vybraného materiálu priamo na kurze. A bude aj bohatá vianočná tombola ♥.

Ak si chcete pozrieť reportáže z predošlých papierových maratónov, kliknite si na bannery, ktoré mám umiestnené v pravej časti blogu. Každý vás presmeruje na vybranú fotoreportáž na blog Vintage Crafting, kde nájdete kopec fotografií a kopec mojich rečí k tomu. :)

Ak si chcete kurz objednať, nájdete ho TU
Teším sa na tvorenie s vami ;)
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov