Spolupráca s nádherným obchodíkom Garden Concept 2

2/25/2017 01:51:00 PM

O spolupráci s úžasnou kamennou predajňou Garden Concept v Zlatých Moravciach som vám písala už v novembri, kedy spustili predaj mojich ručne robených vianočných scrapbookových pohľadníc. A s obrovskou radosťou sa s vami dnes môžem podeliť o ďalšiu skvelú správu. Táto spolupráca pokračuje a v obchodíku si už môžete nakúpiť ďalšie moje pohľadnice!!!! ;)

Medzi pohľadnicami nájdete svadobné priania, priania k meninám a k narodeninám, veľkonočné priania a iné. Nájdete tam milé blahoželanie pre maminu, sestru, kamošku, svokru, babičku či kolegynku. Všetky sú bohato zdobené. Poväčšine sú vo vintage štýle, ale nájdete tam aj také, ktoré sú v obľúbenom modernom chalkboard štýle.
Ku každej pohľadnici je priložená obálka, takže vám nezostane žiadna starosť naviac. Len vyplníte pohľadnicu pekným veršom či venovaním, vložíte do obálky a podarujete, prípadne pošlete poštou :)


Pripájam aj ukážku niekoľkých pohľadníc, ktoré v Garden Concepte nájdete. A dokonca aj jeden zápisník ;)













Predajňa sídli na Ulici Andreja Hlinku v Zlatých Moravciach v priestoroch, kde bývalo dlhé roky kníhkupectvo oproti fontáne ( je tam presťahovaná od 1.februára). Môžete sa tešiť na väčšie priestory, ešte viac prekrásneho tovaru, bytových doplnkov a vecí do interiéru i exteriéru.
Verím, že sa vám moje pohľadnice budú páčiť a potešíte nimi svojich najbližších ;)
Krásny víkend vám prajem,
Kristína

You Might Also Like

0 komentárov