Papierový maratón 8.-9.10.2016 BA

9/10/2016 10:19:00 AM

Máte už program na druhý októbrový víkend? Lebo ak nie, tak mám pre vás jeden parádny nápad na jeho strávenie ;)

Papierové maratóny u www.organizatorka.sk sa tešia veľkému záujmu a s Maťkou sme pre vás prichystali ďalší na mesiac október. A pridala sa k nám aj jedinečná česká scraplady Iriska Vohlídková
Papierový maratón je celodenný tvorivý kurz v skvelej spoločnosti a tvorivej atmosfére, kde sa nielen zrelaxujete, ale si aj pochutíte na skvelom občerstvení a najmä strávite svoj cenný čas učení sa nových vecí, ktoré vám pomôžu doma pri vašej papierovej tvorbe. Môžete byť úplný začiatočník, ktorý nevie, čo presne scrapbooking je. Stačí, že milujete papier a ostatnému vás priučíme.
 Iriska sa bude venovať najmä práci s pečiatkovacími poduškami a pečiatkami, ja vás naučím vyrobiť si easel card a milé papierové lízatko a Maťka vám ukáže, ako sa pracuje s ryhovacími podložkami a ako ľahko si s pomocou minima pomôcok môžete doma vyrobiť základ na papierovú tašku, exploding box a iné. Papierový maratón je rozdelený na 2 dni - sobotu a nedeľu. V každý deň sú rozdielne kurzy, ale ak chcete mať v malíčku všetko, objednajte oba kurzy, dokonca ušetríte nejaké peniaze a strávite s nami celučičký víkend. 


MÔJ KURZ: EASEL CARD & PAPIEROVÉ LÍZATKO
Tému môjho kurzu som si vybrala sama a verím, že vás zaujme. Pohľadnica to je nesmrteľná klasika. Či ich už vyrábať viete alebo nie, ja vám ukážem, ako si ľahko zostrojiť 3D pohľadnicu, tzv. easel card. Predvediem vám svoje vrstvenie ozdôbok, tvorbu kompozície na nej a drobné triky pri tvorení. Svoje znalosti potom doma hocikedy využijete pri tvorení pohľadníc k meninám, narodeninám, výročiam, Vianociam a iným sviatkom a udalostiam. Obmieňať už potom budete len tematiku materiálu :) 
Ďalším produktom, ktorý spolu budeme tvoriť, bude papierové lízatko. Pri jeho výrobe budeme pracovať na Big Shote, takže si osvojíte aj prácu s touto šikovnou mašinkou. Papierové lízatko môže slúžiť ako zápich (zapichovacia dekorácia) do kytice, torty alebo kvetináča. Je to taká zapichovacia pohľadnica. Toto lízatko je takmer doslova chutné :P

OBJEDNÁVKA KURZOV
V prípade, že si chcete prečítať viac informácií alebo si jeden z týchto kurzov už priamo objednať, kliknite na daný obrázok a presmeruje vás do konkrétnej položky v e-shope www.organizátorka.sk, kde si ho môžete zakúpiť. Ak si chcete pozrieť celú aktuálnu ponuku kurzov tohto e-shopu, kliknite SEM.
Teším sa na vás, 
Kristína

P.S.: Ak ešte stále váhate, kliknite si na moje rozsiahle reportáže z kreatívnych kurzov realizovaných e-shopom www.organizatorka.sk. Uvidíte, ako nám na nich bolo a ako nám šlo tvorenie od ruky ;)

You Might Also Like

0 komentárov