Wycinanka: Birthday card for my sister

4/03/2016 10:10:00 PM

Keď má blízky člen vašej rodiny narodeniny, treba sa predviesť. A keď žije v San Franciscu a vašu tvorbu vidí najmä/len cez internet, treba sa predviesť ešte viac :) 


Moja sestra Zuzka mala vo februári narodeniny a chcela som jej urobiť radosť peknou pohľadnicou. Viem, že zápisníky a iné veci, ktoré vyrábam, by nevyužívala, tak som tvorbu zúžila len na otváraciu pohľadnicu, ktorá jej povie všetko dôležité a ukáže aspoň kúsok z toho, čo dokážem pomocou scrapbookingu vyrobiť. 
Keď sa jedná o drobný, ale špeciálny projekt, vždy siaham po papieroch (+ obrázkoch) od UHK Gallery, lepenkových ozdobách od Wycinanka a po pomôckach a rôznom materiáli od Organizatorka (kde tiež zoženiete spomínané zahraničné veci).



Wycinanka pohľadnicu zverejnila aj na svojom blogu, čo ma veľmi teší :) Určite tam zavítajte, čaká vás tam množstvo inšpirácie od členov dizajn tímu a hosťujúcich dizajnérov.







Verím, že sa vám pohľadnica páči a tiež tvoríte pre blízkych špeciálne projekty podľa ich vkusu, ktoré ich potešia a vďaka nim budú mať možnosť oceniť vašu snahu a kreativitu ;)

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Kristínka, aký rozmer majú tieto Tvoje úžasné pohľadnice? Vyrábaš si vlastný rozmer pohľadnice aj obálky? Je to taký rozmer aký mala Tvoja pohľadnica na maratóne? Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť