Pages

Vianočné inšpirácie / Christmas inspirations

Ahojte!
Určite už všetci kreatívci začali vyrábať darčeky pre blízkych, baliť kúpené darčeky do originálnych balení a vymýšľať tohtoročnú vianočnú výzdobu ;) Ja som začala žiť mikulášskymi a vianočnými darčekmi už na začiatku novembra, keď som bola doma na antibiotikách a chcela som popri liečení a naberaní síl ten čas aj nejak zmysluplne využiť. Tiež som vtedy klikala na internete a od obľúbených handmade predajcov objednávala nejaké vianočné darčeky pre blízkych. Treba podporovať domácu handmade tvorbu ;) Najmä, keď je taká voňavá a prírodná ako mydielka, pazúchy a šampúchy od Ivky alebo krásna, jemná a kvietkovaná ako čelenky, sponky a venčeky od Zuzky. Skvelé predávajúce, kvalitné produkty a zaručená radosť na Vianoce ;) 


ZDROJ: moja fotografia, vianočný svietnik od zuzig


ZDROJ: fotografia stiahnutá z www.ponio.sk


A teraz k mojej tvorbe. Začalo to Vianočnou knižkou plnou sladkostí, ktorou som sa pochválila v minulom príspevku a pokračovalo vianočnými pohľadnicami, zošitkami a inými drobnosťami do článkov na Maťkin blog a menšia inšpirácia odo mňa pribudla aj na scrappera. Urobím Vám zhrnutie, aby ste si jednotlivé články mohli preklikať a inšpirovať sa ;) K jednotlivým názvom článkov (ktorými sa prekliknete priamo na články) pripájam aj obrázky, aby ste vedeli, čoho sa týkajú ;) 








































  • AKO ZAUJÍMAVO OZDOBIŤ VIANOČNÉ BALÍČKY




    • V jednom z balíčkov ozdobeným mini girlandou sú skryté mydielka od Ponio. A rozvoniavajú aj cez papier ;)


      Vianočnú tematiku týmto (zatiaľ) uzatváram a ukážem Vám najnovšie výrobky:

      * Svadobný plánovač pre Dominiku






      * Receptár pre gazdinku Maťku






      Po víkende Vám ukážem ďalšie výrobky, ktoré poputujú pod stromček svojím majiteľom a potom si dám zaslúžený vianočný oddych ;)

      Majte sa krásne a užívajte predvianočný čas,
      Kristína

      1 komentár:

      1. Krásne balíčky aj to všetko ostatné! Do jedného detailu vyšperkované!

        OdpovedaťOdstrániť